0412802301

Tarieven

Wij hebben contracten met de alle grote verzekeraars. Dit betekent dat wij uw rekening direct kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar en hoeft u dit niet zelf te doen of het bedrag voor te schieten. U krijgt ook de maximale vergoeding van uw verzekeraar omdat wij gecontracteerd zijn!

Het volledig kunstgebit
Een kunstgebit gemaakt op een kaak waarin geen tanden of kiezen meer zitten wordt voor 75% vanuit  de basisverzekering vergoed. De overige 25 % is uw eigen bijdrage.  Indien u een aanvullende (tandarts)verzekering heeft krijgt u in veel gevallen ook nog een geheel of gedeeltelijke vergoeding van uw eigen bijdrage.

Reparaties en Opvullen van uw kunst- of klikgebit
Reparaties en opvullen (opnieuw passend maken) van een prothese gemaakt op een kaak waarin geen tanden of kiezen meer zitten, of een klikgebit op implantaten, worden voor 90% vergoed door de basisverzekering. De overige 10% is uw eigen bijdrage. Indien u een aanvullende (tandarts)verzekering heeft krijgt u in veel gevallen ook nog een geheel of gedeeltelijke vergoeding van uw eigen bijdrage.

Gedeeltelijke Prothese
(Partiële) protheses gemaakt in een kaak waarin nog tanden of kiezen staan worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen een aanvullende tandartsverzekering komt u in deze kosten tegemoet.

Klikgebit op implantaten
Een klikgebit op implantaten in de onderkaak wordt voor 90% vergoed vanuit de basisverzekering.
Een klikgebit op implantaten in de bovenkaak wordt voor 92% vergoed vanuit de basisverzekering.
Een klikgebit op implantaten in de onderkaak samen met een gewoon kunstgebit in de bovenkaak wordt deels voor 90% en deels voor 83% vergoed vanuit de basisverzekering. Indien u een aanvullende (tandarts)verzekering heeft krijgt u in veel gevallen ook nog een geheel of gedeeltelijke vergoeding van uw eigen bijdrage.

Klik hier voor de Maximale Tarieven Honorarium 2021
Klik hier voor de Maximale Tarieven Tandtechniek 2021

Hieronder kunt u de verzekeraars en hun tarieven vinden die gelden voor u:

Eigen Risico
Het wettelijke eigen risico van € 385,- is van toepassing op alle vergoedingen die plaatsvinden vanuit de basisverzekering. Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering vallen dus buiten het wettelijke eigen risico.

In verband met vakantie is de praktijk tot en met dinsdag 30 april 2024 gesloten. Woensdag 1 mei is de praktijk vanaf 08:30 uur weer open. Excuses voor het ongemak.


(U kunt door naar de website na het klikken op het kruisje rechtsonder.)

Vriendelijke groet, Dentoss.